A szerződéskötés feltételei

Kedves érdeklődő! Tisztelt leendő ügyfelünk!

 

Bizonyára ön is tisztában van azzal, hogy lakókörnyezetünk számos állatnak (jellemzően különféle ízeltlábúaknak és kisemlősöknek) nyújt megfelelő életteret, ami miatt számítani lehet időről időre betelepülésükre. Megjelenésük és tartós jelenlétük gyakran jelent kellemetlen társbérletet, hiszen ezeknek az állatoknak egy része különféle fertőző betegségek terjesztésének aktív szereplője, továbbá élettevékenységeikkel komoly egészségügyi és gazdasági károkat okozhatnak. Egy rágcsálók által elrágott elektromos vezeték zárlatot és tüzet eredményezhet, de a gipszkartonfal mögött kiépülő darázsfészek is idővel komoly veszélyt hordozhat magában. Napjaink egyik “régiúj” ismerőse az ágyi poloska egyre több családnak okoz álmatlan éjszakákat és kellemetlen nappalokat, míg a szállásszolgáltató vállalkozások esetében megjelenésük jelentős bevételkiesést eredményezhet, a presztízsveszteségről nem is szólva. A poloskacsípés környékén kialakuló viszkető tünetek a folyamatos vakarozás miatt  elfertőződhetnek, illetve érzékeny személyeknél az ágyi poloska vérszívása még allergiát is kiválthat, ami nem csekély megterhelést jelent a károsultaknak. Fontos tehát a kártevők elleni megfelelő védelem, ami egyrészt ezeknek az állatoknak a betelepülését hivatott megakadályozni, másrészt a lakókörnyezetünkbe bejutó egyedek hatékony irtását jelenti.

 

Cégünk mind a megelőzésben, mind a bejutott kártevők hatékony irtásában áll szíves rendelkezésére! Ahhoz azonban, hogy munkatársaink a lehető legjobb eredményt tudják elérni, alapvetően fontos a rendszerszemlélet. Ennek keretében ugyanis megfelelő hangsúly tudunk helyezni a bejutási útvonalak fizikai zárására, valamint a vegyszeres kezelések során alkalmazott hatóanyagok folyamatos kontrolljára, különös tekintettel az irtószer-rotációra, ami az alkalmazott hatóanyagokkal szembeni ellenállóképesség kialakulását hivatott elkerülni illetve késlelteni. Ez a megközelítés azonban megköveteli, hogy az adott területet (az ön otthonát, munkahelyét vagy vállalkozását) jól ismerjük, különösen a kártevők lehetséges bejutási lehetőségei (így például a strangok és szellőzők faláttörési pontjai) tekintetében.  A monitorozáshoz használt csapdák illetve etetőállomások elhelyezkedéséről pontos térképpel és folyamatosan vezetett dokumentációval kell rendelkezzünk, hogy ennek alapján időben lehessen detektálni a kártevők megjelenését és meghatározni a bejutásuk irányát, pontos helyét, ami egyúttal a vegyszerek jóval célzottabb és mérsékeltebb felhasználását is lehetővé teszi. A kártevőirtáshoz használt készítmények hosszú hatástartóssággal rendelkeznek, ennek ellenére fontos bizonyos időközönként ezek cseréje illetve az általuk kialakított méregmező felfrissítése, ismételt kialakítása a védendő területen. Ennek megfelelően a rovarirtást és a rágcsálóirtást rendszeres időközönként (negyed éves vagy fél éves gyakorisággal) meg kell ismételni.

 

A fentiek teljesüléséhez elengedhetetlen a hosszútávú együttműködés, aminek szabályozott és megnyugtató keretét egy jól felépített és minden részletre kiterjedő kártevőirtási szerződés jelenti. Amennyiben olyan partnert keres, aki a fentieknek megfelelő szolgáltatásaival eredményesen, mégis költséghatékonyan képes megvédeni a kártevőktől Önt és családtagjait, vagy munkahelyét illetve vállalkozását, hívjon minket bizalommal és mi készséggel állunk ebben rendelkezésére. Hosszútávú kártevőirtási szerződéseinket határozatlan időre vagy két éves határozott időre készítjük az Ön igényeinek maxmális figyelembe vételével.

 

A megkötött szerződés számos előnyt jelent az Ön számára:

 

 • fix és kedvezményes árakat a szerződés teljes ideje alatt;
 • ingyenes szaktanácsadást bármilyen környezetbiológiai problémával kapcsolatban;
 • teljeskörű védelmet a leggyakoribb kártevőkkel (ágyi poloska, csótány, darázs, egér, hangya, patkány) szemben;
 • kiszámíthatóságot és gyors beavatkozást a probléma elhárítása során;
 • megbízható, barátságos és jól ismert szakembereket;
 • megfelelő helyismeretet a hatékony munkavégzéshez;
 • eredményes és költséghatékony módszerek alkalmazását;
 • a helyi körülményeknek leginkább megfelelő anyagfelhasználást.

 

A szerződéskötéshez csupán 5 adatra van szükségünk.

 

Magánszemélyek esetében:

 1. az ügyfél nevére;
 2. az ügyfél elérhetőségeire (mobiltelefonszám, e-mailcím);
 3. a kezelendő terület pontos címére (város, utca, házszám);
 4. a kezelendő terület jellegére (pl. lakóépület, raktár, garázs, stb.);
 5. a kezelendő terület paramétereire (alapterület, lakószobák mennyisége).

 

Vállalkozások esetében:

 1. a vállalkozás adataira (pontos név, adószám, cégjegyzékszám, székhely pontos címe);
 2. a kapcsolattartó (megrendelő) elérhetőségeire (mobiltelefonszám, e-mailcím);
 3. a kezelendő terület pontos címére (város, utca, házszám);
 4. a kezelendő terület jellegére (pl. iroda, raktár, üzlethelyiség, stb.);
 5. a kezelendő terület paramétereire (alapterület, helyiségek mennyisége).

 

A szerződés elkészítéséhez már csak azt szükséges meghatároznia, hogy két éves határozott vagy határozatlan idejű szerződést kíván-e velünk kötni. Ezt követően az elküldött adatok alapján elkészítjük önnek a kártevőirtási szerződésünket, ami után egy előre egyeztetett időpontban egy önnek megfelelő helyszínen sor kerülhet ennek átolvasására, igény szerinti módosítására, végül aláírására. Bármilyen kérdése, kérése van az elkészítendő kártevőirtási szerződéssel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken e-mailben vagy telefonon vagy kérjen tőlünk visszahívást! Készséggel segítünk!

KERESSEN MINKET, VAGY KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Amennyiben visszahívást szeretne kérni, az alábbi táblázatot hiánytalanul kitöltve küldje el részünkre és mi 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámán. Csak akkor tudja elküldeni az adatokat, ha minden mezőt kitöltött valamint kiválasztott egy szolgáltatást.