Bemutatkozás

Mottónk:

…mert hisszük, hogy a világot jobb hellyé tehetjük azáltal, hogy értéket teremtünk.
Kedves érdeklődő! Tisztelt leendő partnerünk!

Bizonyára Ön is tapasztalja, hogy felgyorsult világunkban egyre kevesebb idő jut az igazán fontos dolgokra. A család, a barátok, a szabadidő és a pihenés minden ember életében alapvető értékek, aminek alapját minden esetben az egészség és az egészséges környezet adja.

Én és munkatársaim elkötelezetten hiszünk abban, hogy az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen egészséges környezet olyan alapvető érték, ami minden embert megillet, ezért legfőbb célunk, hogy Önt, szeretteit és munkatársait is hozzásegítsük ehhez.

Amennyiben olyan problémával találta magát szemben, ami élhető, egészséges környezetét veszélyezteti és a megoldásához segítséget kíván igénybe venni, mi állunk szíves rendelkezésére.

Cégünk biológiai jellegű problémákra szakosodott, ennek megfelelően elsősorban az egészségügyi szempontból káros élőlények elleni védekezésben (pl. fertőtlenítés, rovarirtás, rágcsálóirtás kivitelezésében), a védekezés hatékonyságát elősegítő rendszerek (pl. HACCP és infekciókontroll) kidolgozásában és az ennek keretében megvalósítandó feladatok elvégzésében (pl. preventív kezelések, monitoring-rendszerek kiépítése és működtetése) nyújt szakszerű segítséget.

Cégünk munkatársai egytől egyik szakmájuk elismert képviselői, munkájukra igényes, lelkiismeretes, magasan képzett és segítőkész szakemberek.

Kérem, tiszteljen meg minket a bizalmával és nem fog csalódni!

Üdvözlettel,

Paulovkin András

szakmai vezető

KERESSEN MINKET, VAGY KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Amennyiben visszahívást szeretne kérni, az alábbi táblázatot hiánytalanul kitöltve küldje el részünkre és mi 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámán. Csak akkor tudja elküldeni az adatokat, ha minden mezőt kitöltött valamint kiválasztott egy szolgáltatást.