Szaktanácsadás

Kedves érdeklődő! Tisztelt leendő ügyfelünk!

Nem tudja, milyen kártevővel akadt dolga? Vagy tudja, de elképzelése sincs, hogyan szabadulhatna meg tőlük? Esetleg szeretne egy szakemberrel konzultálni és a kérdéseit olyan valakinek feltenni, aki tényleg ért is hozzá?

Ilyen esetekben kérjen tőlünk szaktanácsadást és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Ehhez nincs másra szükség, mint a megadott elérhetőségeink egyikén e-mailen vagy telefonon időpontot egyeztetni és megválaszolni az alábbi 2 kérdést:

 • Miben szeretné munkatársunk segítségét kérni? (pl.: “nem tudom, milyen kártevővel van dolgom”, “konzultálni szeretnék egy szakemberrel”, stb.)
 • Hol szeretne munkatársunkkal találkozni? (amennyiben az otthonában, pontos címet kérünk megadni: város, utca, házszám)

A kérdésekre adott válaszait figyelembe véve kerül kiválasztásra a megfelelő szakember, aki  a megadott telefonszámán fogja önnel felvenni a kapcsolatot a kiérkezés előtt. Fontos, hogy olyan telefonszámot adjon meg, amin munkatársunk el tudja önt érni, mert ennek hiányában nem áll módjában a megadott címre kimenni.

Ügyfeleink az előző évek tapasztalatai alapján leggyakrabban az alábbi esetekben kértek tőlünk segítséget:

 • lakásban összefogott rovarok beazonosításában;
 • rágcsálók épületbe történő bejutásának felderítésében;
 • HACCP-dokumentáció elkészítésében;
 • infekciókontroll-rendszer kidolgozásában;
 • kártevők (pl. ágyi poloska, darázs, egér, patkány) elleni preventív intézkedések kidolgozásához.

Íme 8 ok, amiért érdemes minket választania:

 1. Legmagasabb szakmai ismeretek,
 2. Legújabb technológia és eszközpark,
 3. Biztonságos, kizárólag szakhatósági engedéllyel rendelkező professzionális irtószerek és fertőtlenítőszerek alkalmazása;
 4. Barátságos és segítőkész szakemberek;
 5. Kiérkezés felirat nélküli autóval, civil ruhában, kiemelkedő diszkréció mellett;
 6. MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerinti minőség- és környezetirányítási rendszer alapján végzett tevékenység;
 7. Gyors és hatékony munkavégzés;
 8. 3 hónap munkagarancia kártevőirtó szolgáltatásainkra*

*A részletekért keressen minket bizalommal!

KERESSEN MINKET, VAGY KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Amennyiben visszahívást szeretne kérni, az alábbi táblázatot hiánytalanul kitöltve küldje el részünkre és mi 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámán. Csak akkor tudja elküldeni az adatokat, ha minden mezőt kitöltött valamint kiválasztott egy szolgáltatást.